Ние от Агенция за преводи и легализация "АРАБИКОМ 777" ("дружеството","агенцията", "ние") вярваме и  поставяме в нашата работа на първо място прозрачността и коректността. Влагаме много енергия и усилия, за да установим дълготрайни отношения с вас, нашите клиенти.

Затова разработихме наша собствена политика за защита на личните данни. Тя е прозрачна, лесно разбираема, и в съответствие със Закона за защита на личните данни - "GDPR". Тази политика (заедно с нашите Общи условия, и с останалите оперативни документи) поставят основата и правилата, върху които ни събираме и бработваме личните ви данни. Ние събираме само лична информация, необходима за да предоставяме нашите услуги като боравим с нея внимателно и разумно.

Когато споделяте личните си данни с нас, ние ги обработваме строго съгласно международните стандарти и правила. Моля, прочетете внимателно представената информация, защото тя е важна за вас, и ако възникнат някакви въпроси, свържете се с нас на посочените по-долу координати. Имайте предвид, че може да поискаме доказателство за вашата самоличност, за да обработим конкретно вашето искане.

Кои сме ние и какви данни обработваме?

Уебсайтът www.arabikom777.com ("нашият сайт") е изцяло собственост на АРАБИКОМ 777 ЕООД, БУЛСТАТ 204548220, адрес: гр. Ботевград, пл. Саранск 5А, ет. 1, офис 6, имейл: info@arabikom777.com. Дружеството е отговорно за защита на личните данни, които споделяте с нас, и е администратор на лични данни съгласно европейското и международно законодателство.

Ние можем да събираме и обработваме следите лични данни:

  • Всяка информация, която ни осигурите директно чрез формите на нашият сайт. Това включва всякакви данни, въведени от наши потенциални доставчици, които искат да правят бизнес с нас, по време на регистрация в нашият сайт (включително и данни за контакт и адреси). Тук влизат още и данни от вписване за информационния и професионален бюлетин на нашият сайт, публикация на материали, както и поръчка на услуги.
  • Данни от личен акаунт на доставчиците, за да можем да обработваме фактури, както и за данъчни и счетоводни цели.
  • Базови данни за клиенти (за настоящи и потенциални) като имена и данни за контакт и имейл съдържание.
  • Имейл адреси на тези, които се впишат да получават нашия информационен месечен бюлетин.
  • Ако се сържете с нас, ние можем да запазим запис на кореспонденцията помежду ни.
  • Също така можем да поискаме от вас да попълните проучване и обратна връзка за нашата работа с цел подубряване на обслужването.
  • Данни за транзакции, които извършвате през нашия сайт, включително и фактури, данни за плащания и поръчки.
  • Информация за кредитни и дебитни карти, когато става въпрос за заплащане на предоставените услуги.
  • Данни за вашето посещението на нашият сайт, както и достъпните ресурси и страници.

Деца

Работим само с клиенти и доставчици на възраст над 16 години. Когато предлагаме образователни и преводачески услуги за ученици, това се урежда с училището, а в цялата кореспонденция се включва родител или настойник.

Дружеството признава специалните задължениея за защита на личните данни на деца и юноши под 16 годишна възраст. Като такъв, ако не сте навършили и сте под 16 години, дружеството иска да не предоставяте никаква лична информация. Ако ние открием, че дете или юноша под 16 години се е регистрирало на сайта или ни е предоставило лична информация, ние ще изтрием данните му от нашата документация и системи.

IP адреси

Ние можем да съберем информация за вашия компютър, включително и от къде е вашият IP адрес, операционна система и тип браузър, с цел администриране на системите и обобщена информация за рекламодателите ни. Това са статистически данни за потребителите ни, и не идентифицират или посочват когото и да е било.

Бисквитки

Ние можем да получим информация за общият ви интернет трафик чрез употребата на "бисквитки", които се съхраняват на твърдия диск на компютъра ви. Тези бисквитки събират информнация  и след това се изпращат обратно към сайта при всяко последващо посещение. Те ни помагат да подобряваме нашият сайт и да предлагаме по-добри и персонализирани услуги. Те ни помагат да:

  • Да преценим аудиторията и моделите на ползване.
  • Да съхраняваме информация за предпочитанията ви, което ни позволява да персонализираме сайта според индивидуалните ви интереси.
  • Да търсите необходимата инфорамция по-бързо.
  • Да ви разпознава, когато се върнете отново на нашия сайт.

Използвайки нашия уеб сайт, вие приемате, че можем да поставим тези типове "бисквитки" на вашето устройство.

Имаме функция за съгласие на нашия уебсайт, за да можете да приемате бисквитки, преди да продължите през сайта.

Къде съхраняваме личните ви данни?

Прехвърлянето на информация в мрежата не винаги е сигурен процес. Въпреки че ние правим най-доброто за да защитим личните ви данни, не можем да гарантираме сигурността при прехвърляни от и към нашия сайт на 100 %; затова всяко прехвърляне на информация е ваша лична отговорност. Веднага след като получим информацията ви, ние спазваме строги правила за обработка и съхранение.

Ние обработваме и съхраняваме само данните, които са ни необходими за да извършваме дейността си. Съхраняваме данните докато е необходима, съгласно данъчното законодателство на Републиката.

Ако решите да не работите или да не сте вече клиенти на Дружеството и да преустановите всякакъв контакт с нас, ние ще се запазим само минимално количество ваши данни, за да предотвратим изпращането на нежелани рекламни материали или да дублираме информация.

За какво използваме предоставената ни информация?

Използваме предоставената ни информация строго регламентирано за да:

  • Сме сигурни, че съдържанието на нашия сайт е представено по най-ефективния начин за вас и компютъра ви.
  • Предоставим информацията, продуктите или услугите, които сте заявили от нас или смятаме, че може да ви заинтересуват, и където сте дали съгласие за обратна връзка.
  • Изпълним задълженията си по договори, сключени между вас и нас.
  • Ви предоставим достъп до интерактивни финкции на услугите ни, които сте предпочели.
  • Ви информираме за промени и нови услуги.

Ако сте настоящ клиент, може да се свържем с вас по имейл, за да ви уведомим за стоки и услуги, подобни на интересите ви от предишни поръчки.

Ако сте нов клиент, ние ще се свържем с вас, за да ви предоставим цени и информация.

Разкриване на данни

Можем да разкрием лични данни на трети страни:

  • В случай, че прoдаваме или купуваме бизнес и придобиваме активи, в които случаи можем да разкрием лични данни на потенциални купувачи или продавачи на подобен бизнес или активи.
  • Ако нашата фирма и всичките и прилежащи активи са придобити от трета страна, при което личните данни на клиентите ще бъдат част от прехвърлените активи.
  • Ако сме задължени да разкрием или споделим личните ви данни, за да изпълним законово постановление, или за да спазим общите ни условия за доставка и други споразумения; или за да защитим правата, собствеността и безопасността на бизнеса ни, на нашите клиенти, и на други. Това включва размяната на информация с други компании и организации с цел предотвратяване на измами, съдебни разследвания, национална сигурност, намаляване на кредитния риск. 
  • Когато използваме други компании, които да предлагат услуги от наше име. Това се отнася за изпращане и доставка на поръчки чрез дружество, което се явява трета страна, например - Български пощи, или частните пощенски оператори. Тази клауза се отнася и за услуги по легализация, поставяне на апостил, заверки в министерства и чуждестранни посолства, заверки в нотариална кантора и всички държавни институции.
  • Можем да разкрием обобщени статистически данни за посетителите на нашия сайт, екипите по поддръжка, клиентите и продажбите, за да опишем нашите услуги и дейности на потенциални клиенти, рекламодатели и реномирани трети страни, и за други законни цели, но тези статистически данни не съдържат лични данни.

Вашите права

Новият закон за защита на личните данни от май 2018 гарантира на всеки гражданин някои много важни права, а именно:

  • Правото на прозрачност за това как и защо обработваме личните ви данни (правото да бъдете информирани), и на кого се споделя тази лична информация.
  • Правото да получите потвърждение, че личните ви данни се обработват, и правото да изискате копие на информацията, която съхраняваме за вас, което сме задължени да осигурим в рамките на 30 дни от получаване на искането (право на достъп).
  • Правото да актуализираме и изменяме информацията, която съхраняваме за вас, ако е тя е неточна (право на корекция). Отговор на това искане се предоставя в рамките на един месец от искането.
  • Правото да поискате от нас да спрем да използваме данните ви (правото на ограничаване на обработката). Отговор на това искане се предоставя в рамките на един месец от молбата.
  • Правото да поискате от нас да изтрием личните ви данни от нашите записи (правото да бъдеш "забравен"). Отговор на това искане се предоставя в рамките на един месец от постъпване на искането.
  • Право на възражение срещу обработката на вашата информация за маркетингови цели (право на възражение).
  • Правото да получавате и използвате повторно вашите лични данни за ваша собствена цел (право на преносимост на данни).
  • Правото да не бъдете обект на вземане на решение, когато се основава на автоматизирана обработка (права, свързани с автоматизираното вземане на решения, включително профилиране).

Ние винаги ще ви информираме (преди да съберем информация за вас), ако възнамеряваме да я използваме за маркетингови цели или възнамеряваме да разкрием личната информация за вас на трети страни за същите или подобни цели. Можете да упражните правото си да предотвратите подобна обработка, като поставите или премахнете отметката от формите, които използваме за да събираме информация за вас. Също така можете да упражните горепосочените права, като се свържете с нас писмено по електронната поща: info@arabikom777.com ИЛИ на адрес: 2140 Ботевград, пл. Саранск 5А, етаж 1, офис 6.

Нашият сайт може, от време на време, да съдържа връзки към и от сайтовете на нашите партньорски мрежи, рекламодатели и филиали. Ако следвате линк към някой от тези сайтове, имайте предвид, че тези сайтове имат своя собствена политика за поверителност и ние не носим никаква отговорност за тези политики. Моля, прочетете тяхната политика и правила, преди да изпратите лични данни на тези сайтове.

Промени в нашата политика за защита на личните данни

Всички промени, които направим в нашата политика за защита на личните данни в бъдеще, ще бъдат публикувани на тази страница и, където е уместно, ще ви бъдат съобщени по електронна поща.

Контакт

Въпроси, коментари и искания относно тази политика за поверителност са добре дошли и трябва да бъдат адресирани до: 2140 Ботевград, пл. Саранск 5А, етаж 1, офис 6 или info@arabikom777.com.

Последна актуализация: юни 2018

Моля, проверявайте редовно тази страница, за да следите актуализациите относно политиката за поверителност.