Автомобилни преводи от специалист

Arabikom777 Automotive е преводаческа агенция, която се развива като специалист в автомобилните преводи и документация. Качеството е в детайлите. Двигателят ще проработи само ако всичките му части са сглобени правилно, същото е в сила с комуникацията на чужди езици. Като се има в предвид, че всичките ни служители и преводачи имат технически опит, те отлично разбират какво пишат или превеждат. Тъй като преводите в автомобилната индустрия имат уникален набор от изисквания. Също както останалите индустрии, съдържанието, свързано с производството на автомобили, е изпълнено със специфична терминология и понятия. Само преводачи, които са запознати с тази терминология и имат достатъчно опит в автомобилните преводи могат да осигурят висококачествен и точен превод. 

Езикът на автомобилните преводи

Агенция за преводи, която говори езика ви. За нас, това не означава само, че можем да извършим превод на документите ви на езика, на който поискате. В случаи на технически преводи, е важно преводачът да познава технологията, която се дискутира в текста. Всичките ни служители са запленени от автомобилите и мотоциклетите, от авторите и преводачите на автомобилна документация до дизайнерите и мениджърите на проекти. Отдадени сме на работата си. И това е нещо, което със сигурност ще забележите. Не само в качеството на свършената работа, но и в ентусиазма и нивото на обслужване, което посвещаваме на всичките си преводи.

Ние доставяме яснота

Arabikom777 Automotive доставя много повече от автомобилни преводи. Доставяме пълен пакет от (техническа) документация и информация. Работим за световната автомобилна и мото индустрия, за доставчици и други фирми, свързани с двигатели и технологии за задвижване. Работим в консултация с клиентите си, за да проучим цялата информация до крайния потребител колкото се може по-задълбочено. Дали този процес включва кратък автомобилен превод или управлява цял поток от документация, ние ще изслушаме вашите нужди и ще ви  предоставим всичките си ресурси и знания, от които се нуждаете.

Искате ли да научите повече затова как ще се погрижим за автомобилните ви преводи?

Искате ли да научите повече за решенията, които предлагаме, и които ще задоволят нуждите ви от превод във вашата индустрия? От един единствен документ или до създаването на поредица от техническа документация? Желаете ли Arabikom777 Automotive да ви помогне в това предизвикателство? Ако това е така не се колебайте да се свържете с нас, без никакво задължение!

Обичайните заподозрени

Арабиком777 работи с експерти в автомобилните преводи, работещи в сферата в страната или зад граница. Някои от проектите, върху които работим, включват:

 • Ръководства за оператора,
 • Ръководства за обслужване, диагностика, ремонт и поддръжка,
 • Учебни материали за търговци и експерти по услуги,
 • Документи за гаранция на продуктите,
 • Техническа документация и бюлетини,
 • Рекламни и промоционални материали,
 • Фирмени уебстраници,
 • Материали за вътрешно ползване,
 • Портали за онлайн услуги и електронна търговия,
 • Локализация на бордовата информация, менюта и навигационни системи,
 • Технически спецификации на оборудването и инсталациите, използвани в сервизните центрове.